RIN Grand Hotel
Soseaua Vitan - Barzesti, Nr.7D, 042121
Sector 4 - Bucuresti, 042121, Romania
+40 311 061 111
+40 31 061 119
1-large.jpg 11-large.jpg 2-large.jpg 4-large.jpg 5-large.jpg 6-large.jpg 7-large.jpg 9-large.jpg 10-large.jpg mini-img_0159-1.JPG mini-img_0151-1.JPG

RIN Grand Hotel – Profesionalism în fiecare detaliu

  • Lobby RIN Grand Hotel 3
  • Executive Suite2 RIN Grand Hotel
  • Bucuresti - RIN Grand 5

RIN Grand Hotel București este un hotel modern, construit în 2007, cu o gamă de servicii adaptată perfect celor care sunt în călătorii de afaceri sau de plăcere. Când sunt rugaţi să spună cele mai importante 3 motive pentru care apreciază hotelul nostru, oaspeţii noştri menţionează: curăţenia, serviciile şi raportul calitate – preţ.

Hotelul este situat la doar 10 minute de mers cu maşina faţă de centrul istoric. Zona este uşor accesibilă şi dispune de o parcare generoasă, astfel încât nu veţi pierde vremea în trafic, căutând un loc de parcare. Pasionaţii de peisaje naturale vor fi încântaţi de vecinatatea Parcului Natural Văcăreşti, numit şi “Delta Bucureştiului”, aflat la 50 de m.

Camerele sunt foarte spaţioase şi au toate dotarile pe care le aşteptaţi de la un hotel de 4*. Ambianţa specială este creată prin asocierea designului cald, odihnitor, cu aparatură de ultimă generaţie. Ştim că este important să nu vă lipsească nici intimitatea de acasă, dar nici versatilitatea unui birou. Toate camerele dispun de Wi-Fi gratuit.

În plus aveţi la dispoziţie Body Art Wellness Club – cu piscină acoperită, saună umedă şi saună uscată, jacuzzi, sală de fitness, masaj. Sunteţi bine veniţi la orice oră, pentru că centrul nostru SPA este singurul din Bucureşti deschis non-stop.

Ofertă specială: rezervaţi online şi beneficiaţi de acces gratuit la Body Art Wellness Club *(zona de fitness, piscină acoperită şi saună).

Restaurantul cu specific internaţional "La Boema" şi Piano Bar-ul din incinta complexului vă oferă preparate savuroase şi o selecţie riguroasă de băuturi.
Hotelul dispune de încă două restaurante cu o capacitate de 100, respectiv 550 de locuri care pot fi rezervate pentru evenimente private sau conferinţe.

  • Executive Suite2 RIN Grand Hotel
  • Bucuresti - RIN Grand - microfon
  • Untitled_Panorama1

Cea mai mare sală de conferinţe din România
Daca vreţi un eveniment de excepţie, dacă organizaţi o conferinţă la standarde internaţionale sau pur şi simplu un workshop în afara biroului, atunci RIN Grand Hotel – unul dintre cele mai mari hoteluri din România – este alegerea perfectă. Vă punem la dispoziţie 489 de camere, 3 restaurante, 25 de săli de conferinţe complet echipate, cu o capacitate ce variază între 10 şi 700 de locuri. De asemenea vă puteţi baza pe întreaga noastră experienţă şi pe o echipă dedicată evenimentului dumneavoastră, astfel încât fiecare detaliu să fie exact cum trebuie.

Cumpărături de ultim moment?
Dacă vă face plăcere să cumpăraţi cadouri sau pur şi simplu aveţi dispoziţie pentru o repriză de shopping în Bucureşti, la 3 minute de mers pe jos faţă de RIN Grand Hotel se află un centru comercial, iar la câteva minute de mers cu maşina se află Bucuresti Mall şi Sun Plaza.

Rezervaţi o cameră la noi şi veţi avea parte şi de o locaţie excelentă pentru cadourile last minute.

În familia RIN Hotels

Dacă preferaţi un hotel mai aproape de aeroport vă recomandăm, din grupul RIN Hotels, RIN Airport Hotel – care vă oferă şi facilitatea de transfer gratuit de la şi către aeroport. Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite apăsaţi aici.
Iar dacă doriţi să fiţi aproape de inima Bucureştiului, de cafenelele din centrul vechi şi de obiectivele turistice, vă recomandăm RIN Central Hotel.