RIN Grand Hotel - Sector 4 - Bucuresti, 042121, Romania
  • charger net-baterii rezerva telefon_MAC (5)

Tehnologia evoluează și o dată cu ea evoluăm și noi. Pentru că fiecare dintre noi are mereu la îndemână un telefon, RIN Grand Hotel este singurul hotel din București care oferă soluții moderne de încărcare.

Bug – Încărcător telefoane mobile pe care îl poți ridica de la recepție

Dacă îți uiți încărcătorul acasă, acest încărcător îți permite să îți alimentezi dispozitivul mobil în cel mai scurt timp. Este ideal pentru aproape orice tip de telefon și permite încărcarea a până la 4 dispozitive.
BUG-ul este prezent la recepția RIN Grand Hotel, este realizat dintr-un plastic rezistent la lovituri și permite încărcarea rapidă.

TOWER – Stație de încărcare prezentă Business Center – etaj 13

Întâlnirile business din marile centre de conferințe pot fi extrem de solicitante, atât pentru tine, cât și pentru telefonul sau tableta ta. Este motivul pentru care la Business Center, etaj 13, la intrarea în sălile de conferințe din cadrul RIN Grand Hotel vei găsi un dispozitiv TOWER care să îți ofere energia de care ai nevoie.TOWER este o stație de încărcare deosebit de eficientă, care permite încărcarea a până la 12 baterii externe individuale și care are rolul de a-ți oferi flexibilitate.

Dacă rămâi fără baterie la telefon, tot ceea ce trebuie să faci este să ceri o baterie externă încărcată de TOWER și să îi redai dispozitivului tău energia de care are nevoie.
TOWER poate să încarce până la 12 baterii simultan, acoperind cu succes necesitățile unor conferințe, chiar și atunci când vine vorba despre conferințe mari, cu mai mulți invitați.

STATION – Stație de încărcare baterii, prezentă în Lobby Bar

Ți se întâmplă frecvent să rămâi fără bateria și să nu ai un încărcător sau o priză la îndemână? Dacă ești client RIN Grand Hotel, acest lucru nu va mai fi o problemă. Hotelul nostru este dotat în Lobby Bar cu o stație care permite încărcarea a 6 baterii externe. Tot ceea ce trebuie să faci este ca în timp ce savurezi o cafea, să ceri o baterie și să îi oferi și telefonului tău energia de care are nevoie.
Produsul pe care ți-l propunem este rezistent, este compatibil cu până la 99% dintre dispozitivele de pe piață și permite chiar și funcția de încărcare rapidă de pe dispozitivele iPhone, Android sau Amazon.
STATION este confecționat dintr-un plastic rezistent la lovituri și se folosește foarte ușor.

RIN Grand Hotel
Soseaua Vitan - Barzesti, Nr.7D, 042121
Sector 4 - Bucuresti, 042121, Romania
Sunaţi: +40 311 061 111
+40 31 061 119

Informaţii

RIN Grand Hotel – Profesionalism în fiecare detaliu