RIN Grand Hotel - Sector 4 - Bucuresti, 042121, Romania
  • IMG_9710
  • Bus RIN Hotels 1

TRANSPORT
RIN Hotels dispune de o divizie specială pentru asigurarea serviciilor de transport la cele mai înalte standarde. Vă invităm să ne contactaţi pentru o ofertă personalizată.

Pentru grupuri vă punem la dispoziţie două autocare confortabile cu 42, respectiv 35 de locuri. Ambele sunt dotate cu aer condiţionat, sistem de iluminare individual şi sistem audio-video.

Putem asigura, de asemenea, un serviciu de transfer al oaspeţilor de la/ la aeroportul Heni Coandă Otopeni. Vă puteţi baza pe noi pentru o călătorie excelentă, într-o limuzină business Mercedes E-Klasse. Toţi şoferii vorbesc limba engleză şi vă pot oferi informaţii despre serviciile hotelului şi despre obiectivele turistice din oraş. Tariful pentru acest serviciu este de 33 EUR/cursă şi, pentru a face lucrurile cât mai simple, putem adăuga acest serviciu suplimentar direct pe nota de plată din hotel.

Serviciul de transfer include: preluarea clienţilor de la terminalul Sosiri al Aeroportului Henri Coandă Otopeni, apă plată, ziare în limba engleză, transport bagaje.

Pentru organizarea transferului, vă rugăm să comunicaţi datele zborului şi rezervarea fermă Departamentului Concierge la concierge@rinhotels.ro.

RIN Grand Hotel
Soseaua Vitan - Barzesti, Nr.7D, 042121
Sector 4 - Bucuresti, 042121, Romania
Sunaţi: +40 311 061 111
+40 31 061 119

Informaţii

RIN Grand Hotel – Profesionalism în fiecare detaliu