Acest website foloseşte cookie-uri pentru a vă îmbunătăţi experienţa de navigare. Folosind în continuare acest website, sunteţi de acord cu utilizarea cookie-urilor pe dispozitivul dumneavoastră conform descrierii din Politica cu privire la cookie.
Rezervaţi acum
Termeni si condiții



Articolul 1: Acceptul

Vizitarea si utilizarea acestui website, denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”, reprezentand totalitatea continutului vizitabil si utilizabil accesand adresa de Internet www.rinhotels.ro sunt posibilie numai daca utilizatorul accepta si respecta Termenii si conditiile impuse de prezentul regulament de utilizare, denumit in cele ce urmeaza “Regulamentul”.



Articolul 2: Datele cu caracter personal

In urma introducerii datelor cu caracter personal in una dintre sectiunile Site-ului, utilizatorul isi da acordul pentru ca detinatorul Site-ului, pentru intreaga durata a existentei Site-ului, sa poata folosi aceste date in scopuri de promovare, marketing, publicitate, statistici precum si pentru informarea utilizatorului referitor la activitatea Site-ulu, afiliatilor, precum si cu privire la serviciile si produsele / marcile detinatorului si afiliatilor acestuia.



Intrucat titularul Site-ului este inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, acesta garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare în special Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, cu completările şi modificările ulterioare, şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu completările şi modificările ulterioare.



Drepturile despre care se face vorbire la alin. (2) sunt, în special, dar nu numai, următoarele: dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiţiei.



RIN Grand Hotel are dreptul de a împărtăşi aceste informaţii în cadrul grupului nostru de companii, proprietarilor de hoteluri sau unor terţe părţi şi oricare dintre acestia ar putea dori să vă contacteze pentru a vă anunţa anumite oferte speciale de bunuri, servicii, evenimente sau promoţii ce urmează a fi lansate şi care vă pot interesa. Daca nu doriţi să fiţi contactaţi în scopuri de marketing sau sondaj de opinie vă rugăm să bifaţi în această căsuţă. Toate informaţiile pe care ni le daţi sunt cu titlu de voluntariat. Din punct de vedere legal aveţi dreptul să solicitaţi o copie a informaţiilor pe care le deţinem despre dumneavoastră şi să corectaţi orice inadvertenţă precum şi să vă opuneţi utilizării lor în scop de marketing sau sondaj de opinie.



Articolul 3: Utilizarea Site-ului

Prezentul regulament este aplicabil tuturor utilizatorilor Site-ului, incluzand utilizatorii care aduc contributii de natura scrisa, si/sau auditiva, si/sau vizuala, si/sau audiovizuala (indiferent daca acestea sunt sau nu opere, in sensul Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu completarile si modificarile ulterioare) ori cu alte tipuri de documente, date si informatii denumite in continuare “Documente”.



Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii: a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale, b) continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului, c)acesta respecta in tot, cu titlu permanent, Regulamentul.



Utilizatorii isi exprima acordul cu privire la interdictia de a utiliza sau lansa un sistem automatizat (incluzand “roboti”, “spider-i”, “cititori off-line” etc) care ar trimite catre Site intr-o anumita perioada mai multe mesaje de solicitare catre server decat poate trimite o persoana fizica in aceeasi durata de timp, utilizand un web browser conventional. Prin exceptie, le este permis operatorilor de motoare de cautare publice sa utilizeze sisteme automatizate exclusiv pentru a indexa documente consultabile, publice, in limita suficienta a acestui scop, excluzand dreptul de copiere/ arhivare a acestora.



Articolul 4: Drepturi de Proprietate Intelectuala

Continutul publicat pe Site este furnizat numai in scop de informare si uz personal al utilizatorilor si nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, transmis sau republicat in nici un fel si cu nici un alt scop fara acordul scris la titularului Site-ului.



Prin accesarea Site-ului utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactivese, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului Site.



Articolul 5: Despagubiri

Utilizatorii isi exprima acordul de a-l despagubi pe titularul Site-ului in caz de daune, obligatii, pierderi, raspunderi, datorii sau cheltuieli ce ar putea decurge din incalcarea, in totalitate sau in parte, de catre utilizatori a prezentului Regulament.



Titularul declina orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori ale programelor de calculator survenite in urma accesarii Site-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul Site-ului catre calculatoarele utilizatorilor. Utilizatorii renunta astfel sa urmareasca titularul in instanta cu privire la eventuale despagubiri necesare din motivele enuntate mai sus.



TEL INFO - CONSUMATOR



linie telefonica cu apelare gratuita: 0800 080 999



Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor

Declarație de Confidențialitate

Dată efectivă: decembrie 2017

Această declarație de confidențialitate este valabilă pentru grand.rinhotels.ro, deținută și operată de RIN Grand Hotel. Această declarație de confidențialitate descrie modul în care colectăm și folosim informațiile personale pe care le furnizați pe website-ul nostru: grand.rinhotels.ro. De asemenea, descrie opțiunile pe care le aveți la dispoziție în ceea ce privește utilizarea informațiilor dumneavoastră personale și modul în care puteți accesa și actualiza aceste informații. Este posibil să modificăm din când în când această declarație de confidențialitate, deci vizitați în mod regulat această pagină pentru a ține pasul cu actualizările

Tipul de informații personale pe care le colectăm.

Printre tipurile de informații personale pe care le colectăm se numără:

  • Prenumele, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa dumneavoastră;
  • Datele cardului de credit (tipul cardului, numărul cardului de credit, numele titularului, data expirării și codul de securitate);
  • Informații despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii și a plecării, cereri speciale, observații despre preferințele serviciilor dumneavoastră (inclusiv preferința pentru tipul de cameră, facilități sau orice alte servicii utilizate);
  • Informațiile pe care le furnizați cu privire la preferințele dumneavoastră de marketing sau în cursul participării la sondaje, concursuri sau oferte promoționale;

Când vizitați website-ul nostru, chiar dacă nu efectuați o rezervare, este posibil să colectăm anumite informații, cum ar fi adresa IP, browser-ul pe care îl utilizați și informații despre sistemul de operare, versiunea aplicației, setările de limbă și paginile care v-au fost arătate. Dacă utilizați un dispozitiv mobil, este posibil să colectăm, de asemenea, date care identifică dispozitivul mobil, setările și caracteristicile specifice dispozitivului și detaliile privind latitudinea și longitudinea. Când efectuați o rezervare, sistemul nostru înregistrează prin ce mijloace și de pe care website-uri ați făcut rezervarea. Dacă aceste date vă pot identifica ca persoană fizică, aceste date sunt considerate informații personale care fac obiectul prezentei declarații de confidențialitate.

Puteți alege oricând ce informații personale (dacă există) doriți să le furnizați. Dacă alegeți să nu furnizați anumite detalii, unele dintre tranzacțiile dumneavoastră prin noi pot fi afectate.

De ce colectăm, utilizăm și partajăm datele dumneavoastră personale?

  • Rezervări: utilizăm informațiile dumneavoastră personale pentru a vă finaliza și administra rezervarea online.
  • Serviciul Clienți: utilizăm informațiile dumneavoastră personale pentru a vă oferi asistență personală.
  • Comentariile clienților: putem să vă folosim informațiile de contact pentru a vă invita prin e-mail să scrieți un comentariu după sejurul dumneavoastră. Acest lucru îi poate ajuta pe alți călători să aleagă cazarea care li se potrivește cel mai bine.
  • Activități de marketing: vă utilizăm informațiile pentru activități de marketing, conform legii.
  • Alte comunicări: în alte dăți vă putem contacta prin e-mail, prin poștă, la telefon sau prin SMS, în funcție de informațiile de contact pe care le partajați cu noi. Ar putea exista câteva motive pentru acest lucru:
    • Este posibil să vă contactăm ca răspuns la cererile pe care le-ați făcut.
    • Dacă nu ați finalizat o rezervare online, vă putem trimite un memento pentru a continua rezervarea. Noi credem că acest serviciu suplimentar vă este util pentru că vă permite să continuați cu o rezervare fără a mai fi nevoie să căutați din nou cazarea sau să completați de la zero toate informațiile rezervării.
    • Când utilizaţi serviciile noastre vă putem trimite un chestionar sau o invitaţie pentru a evalua experienţa dumneavoastră cu website-ul nostru.
  • Scopuri juridice: În anumite cazuri, este posibil să fie nevoie să utilizăm informațiile dumneavoastră pentru a rezolva disputele juridice, pentru investigații de reglementare și conformare.
  • Detectarea și prevenirea fraudei: este posibil să folosim informațiile dumneavostră personale pentru detectarea și prevenirea fraudei și a altor activități ilegale sau nedorite.
  • Îmbunătățirea serviciilor noastre: în final, utilizăm informațiile dumneavoastră personale în scopuri analitice, pentru a ne îmbunătăți serviciile, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, funcționalitatea și calitatea serviciilor noastre de călătorie online.

Pentru a procesa informațiile așa cum au fost descrise mai sus, ne bazăm pe următoarele temeiuri juridice:

  • Efectuarea unui contract: Utilizarea informațiilor dumneavoastră poate fi necesară pentru a efectua contractul pe care îl aveți cu noi. De exemplu, dacă utilizați serviciile noastre pentru a face o rezervare online, vom utiliza informațiile dumneavoastră pentru a ne îndeplini obligația de a finaliza și administra această rezervare în baza contractului pe care îl avem cu dumneavoastră.
  • Interese legitime: Putem folosi informațiile pentru interesele noastre legitime, cum ar fi oferirea celui mai bun conținut adecvat al website-ului, e-mailuri și newsletter-uri, pentru a ne îmbunătăți și promova produsele și serviciile, precum și conținutul pe website-ul nostru, și în scopuri legale, administrative și de detectare a fraudei.
  • Consimțământ: Ne putem baza pe consimțământul dumneavoastră de a utiliza informațiile dumneavoastră personale pentru anumite scopuri de marketing direct. Vă puteți retrage oricând acordul, contactând-ne la oricare dintre adresele de la sfârșitul acestei Declarații de confidențialitate.

Menținerea informațiilor personale

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale atât timp cât considerăm că este necesar să vă furnizăm servicii, să respectăm legile aplicabile (inclusiv cele referitoare la păstrarea documentelor), să soluționăm litigii cu orice parte și altfel, dacă este necesar, pentru a ne permite să ne desfășurăm activitatea. Toate informațiile personale pe care le păstrăm vor fi supuse acestei declarații de confidențialitate.

Ce proceduri de securitate sunt implementate pentru a vă securiza datele personale?

În conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor, respectăm proceduri rezonabile pentru a preveni accesul neautorizat la datele cu caracter personal și utilizarea necorespunzătoare a acestora. Folosim sisteme și proceduri adecvate pentru a proteja și pentru a păzi datele personale pe care ni le oferiți. De asemenea, folosim proceduri de securitate și restricții tehnice și fizice pentru accesarea și utilizarea datelor personale pe serverele noastre. Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal în cursul activității acestuia.

Cum vă puteţi controla datele personale?

Aveți întotdeauna dreptul de a revizui informațiile personale pe care le păstrăm. Puteți solicita o prezentare generală a datelor dumneavoastră personale prin trimiterea unui e-mail la adresa de e-mail de mai jos. Vă rugăm să scrieți "Solicitați informații personale" în linia de subiect a e-mailului dumneavoastră pentru a accelera procesul.
De asemenea, puteți să ne contactați dacă credeți că informațiile dumneavoastră personale deținute de noi sunt incorecte, dacă considerați că nu mai avem dreptul să folosim datele dumneavoastră personale sau dacă aveți alte întrebări cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră personale sunt utilizate, sau în legătură cu această declarație de confidențialitate. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail sau să ne scrieți folosind datele de contact de mai jos. Vom rezolva solicitarea dumneavoastră în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Cine are responsabilitatea procesării datelor dumneavoastră personale?

RIN Grand Hotel, 7D Vitan-Barzesti Str., Sector 4, 042121 Bucureşti, România. Dacă aveți sugestii sau comentarii despre această declarație de confidențialitate, vă rugăm să trimiteți un e-mail la reservations.ringrand@rinhotels.ro.