Oferte și promoții

 • 32541935
 • 32541779
 • 32541899
 • 32541903
 • 32541912
 • 32541861
 • 32541863
 • 32541825
 • 32541798
Aroma vinului se împleteşte perfect cu gustul brânzeturilor!
Recomandarea Chef-ului nostru:
1 pahar de vin + 1 platou de brânzeturi

Platoul de brânzeturi include:
Brânză Camembert
Brânză Brie
Brânză Gorgonzola
Brânză Parmezan
Miez de Nucă
Caise Confiate
Struguri Roşii
Grisine
Sărbătoreşte primăvara!

Fiecare Doamna si Domnisoara merita o celebrare speciala in luna Martie, motiv pentru care venim cu o oferta speciala in intampinarea acestei zile.

În perioada 01-31 martie, te poți delecta cu un meniu delicios la doar 149 de lei/persoană.

Martie,Luna Doamnelor

1-8 Martie

Desert din partea casei la orice comandă de mâncare.

Sărbătoreşte luna iubirii la RIN Grand Hotel!

Nu este nimic mai frumos în viaţă decât iubirea! Toata luna februarie celebrăm dragostea şi fiecare dintre noi încearcă să arate cât de mult ţine la persoana iubită. Dacă vrei să îţi impresionezi jumătatea şi încă te gândești la surpriza pe care i-o vei face de Valentine’s Day, căutările tale s-au încheiat. RIN Grand Hotel vine cu cea mai romantică ofertă, cu care îți vei uimi iubita sau iubitul. Cu doar 499 de lei pentru două persoane, cu TVA inclus, vă veți putea bucura de cele mai frumoase clipe, în cel mai mare hotel din București. 
Pachetul special de Valentine’s Day include:
 • O cină romantică. Vă veţi delecta cu un meniu rafinat, cu preparate atent selecționate de către maeștrii noștri bucătari, specialiști desăvârșiți în arta culinară; 
 • O cameră dublă și confortabilă, cu tratament VIP și mic dejun inclus; 
 • Acces gratuit la Body Art Wellness Club, deschis 24 de ore din 24, în incinta căruia veți petrece momente de neuitat și veți avea parte de un răsfăț total, la fitness, aerobic, piscină, jacuzzi, saună, duş emoţional, duș scoțian și fântână de gheaţă; 
 • Late Check-out, pentru ca timpul petrecut împreună să fie cât mai lung. 
 • Parcare inclusă 
Oferta este valabilă în perioada 1- 29 Februarie 2020, așadar, poți oricând să îți surprinzi persoana iubită.

Stai 3 nopți și economisești 10%

32542059

Rezervă direct pe website-ul hotelului minimum 3 nopți și economisești 10%. Free upgrade la camera tip Superior, în funcție de disponibilitate.

 

Rezervă aici

Early booking

32542117

Primești o reducere de 10% pentru rezervările efectuate cu cel puțin 15 zile în avans.

Rezervă acum

Promoţii

38607811
Petrece românește la RIN Grand Hotel!

Este plăcut și interesant să călătorești prin lume și să descoperi culturi, gusturi, oameni, peisaje și povești. Într-un final însă, tot tradițiile noastre sunt mai aproape de suflet, tot mâncarea noastră este mai bună și tot oamenii noștri sunt mai frumoși. Suntem subiectivi, da, însă acest subiectivism face ca petrecerile românești să fie cu adevărat deosebite și să ne meargă direct la suflet.

Din acest motiv, la RIN Grand Hotel poți să petreci românește cât este noaptea de lungă, la un preț deosebit de bun

Adună-ți toți prietenii și pentru 139 de lei / persoană te vei bucura din plin de preparatele tradiționale și de băuturile aduse din inima României.

Ce poți gusta?

În pachetul petrecerii românești ai inclus un meniu bufet suedez cu specific românesc, băuturi la discreție, fie că este vorba despre băuturi răcoritoare sau vin și cafea, un decor cu specific românesc și nelipsita țuică la întâmpinare.

Dacă îți dorești mai mult, specialiștii noștri pot găsi cele mai interesante și în vogă formații de muzică live, DJ sau dansatori de dansuri populare, în așa fel încât petrecerea să fie una completă. De asemenea, îți putem pune la dispoziție și un pachet cu băuturi alcoolice spirtoase, de cea mai bună calitate.

Bucură-te că ești român la RIN Grand Hotel!

Rezervați direct & beneficiati de servicii suplimentare gratuit!

38607858

Puteți beneficia de oferta noastră specială disponibilă exclusiv pe website-ul oficial RIN Grand Hotel.

Rezervați online aici și beneficiați de acces gratuit la Body Art Wellness Club (zonă de fitness, piscină acoperită și saună).