Oferte și promoții

 • 32541935
 • 32541779
 • 32541899
 • 32541903
 • 32541912
 • 32541861
 • 32541863
 • 32541825
 • 32541798

Stai 3 nopți și economisești 10%

32542059

Rezervă direct pe website-ul hotelului minimum 3 nopți și economisești 10%. Free upgrade la camera tip Superior, în funcție de disponibilitate.

 

Rezervă aici

Early booking

32542117

Primești o reducere de 10% pentru rezervările efectuate cu cel puțin 15 zile în avans.

 

Rezervă acum

Promoţii

51830275

Revelion 2019 - Noapte albă plină de culoare la RIN Grand Hotel! 

Vrei să ai un Revelion de vis şi să începi anul 2019 într-un mod memorabil? RIN Grand Hotel te așteaptă cu surprize pe care le vei ține minte toată viața. Ingredientele principale ale petrecerii de Revelion sunt:

 

 • Muzică bună. Programul artistic va fi întreținut de Jukebox & Bella Santiago, Celia, Doina Spătaru la saxofon și Mariana Ionescu Căpitănescu. Aşadar, la RIN Grand Hotel vei avea parte în noaptea de Revelion de muzică variată pe care o poți condimenta cu sesiuni de dans în care să te eliberezi de toate energiile negative ale anului 2018.
 • Mâncare delicioasă. Te invităm să te delectezi cu preparate speciale, internaţionale, dar şi tradiţionale, atent pregătite de către bucătarii noștri cu experiență vastă în domeniu, care cu siguranţă îţi vor încânta simţurile.
 • Oferte de Revelion 2019 pentru tot grupul tău de prieteni. Dacă alegi să îți chemi toți prietenii să sărbătoriţi Revelionul împreună, ia în calcul că grupurile de minimum 10 persoane plătesc cu 10% mai puțin faţă de prețul de listă. Iar dacă te decizi repede şi achiziţionezi bilet până la în 30 noiembrie 2018, discountul se suplimentează cu 5%. Ţine cont, însă, că ambele discounturi sunt valabile până la data menţionată mai sus.

 

Cât costă petrecerea de Revelion la RIN Grand Hotel?

 

Alege sa-ţi petreci Revelionul la RIN Grand Hotel! Încă avem locuri libere pentru tine! Prețul Revelionului pe care ţi-l doreşti este de 549 de lei și include TVA. Iar dacă muzica, voia bună și atmosfera te-au convins să rămâi până dimineaţa, ai posibilitatea de a alege să te cazezi într-una dintre camerele hotelului RIN la preţul special de numai 180 lei/cameră dublă sau single, cu mic dejun inclus şi late-check out.

 

Petrece un Revelion de vis la RIN Grand Hotel!  

 

38607811
Petrece românește la RIN Grand Hotel!

Este plăcut și interesant să călătorești prin lume și să descoperi culturi, gusturi, oameni, peisaje și povești. Într-un final însă, tot tradițiile noastre sunt mai aproape de suflet, tot mâncarea noastră este mai bună și tot oamenii noștri sunt mai frumoși. Suntem subiectivi, da, însă acest subiectivism face ca petrecerile românești să fie cu adevărat deosebite și să ne meargă direct la suflet.

Din acest motiv, la RIN Grand Hotel poți să petreci românește cât este noaptea de lungă, la un preț deosebit de bun

Adună-ți toți prietenii și pentru 139 de lei / persoană te vei bucura din plin de preparatele tradiționale și de băuturile aduse din inima României.

Ce poți gusta?

În pachetul petrecerii românești ai inclus un meniu bufet suedez cu specific românesc, băuturi la discreție, fie că este vorba despre băuturi răcoritoare sau vin și cafea, un decor cu specific românesc și nelipsita țuică la întâmpinare.

Dacă îți dorești mai mult, specialiștii noștri pot găsi cele mai interesante și în vogă formații de muzică live, DJ sau dansatori de dansuri populare, în așa fel încât petrecerea să fie una completă. De asemenea, îți putem pune la dispoziție și un pachet cu băuturi alcoolice spirtoase, de cea mai bună calitate.

 

Bucură-te că ești român la RIN Grand Hotel!

Rezervați direct & beneficiati de servicii suplimentare gratuit!

38607858

Puteți beneficia de oferta noastră specială disponibilă exclusiv pe website-ul oficial RIN Grand Hotel.

 

Rezervați online aici și beneficiați de acces gratuit la Body Art Wellness Club (zonă de fitness, piscină acoperită și saună).