Relaxați-vă mintea și corpul, trăiți o viață pozitivă!

RIN Grand Hotel vine cu o ofertă unică în Bucureşti: Body Art Wellness Club, deschis 24 de ore din 24!

Acum poți alege ora exactă care ți se potrivește și te vei bucura de un loc echipat cu cele mai noi standarde: sala de fitness, piscină de 180 mp, jacuzzi, sala de aerobic, indoor cycling, saună, duş emoţional, fântână de gheaţă şi hammam.

Primul pas către un stil de viață sănătos este decizia de a fi responsabil pentru dumneavoastră. Exercițiul regulat vă ajută să obțineți un corp mai puternic, să vă gestionați mai bine stresul zilnic, să vă relaxați mintea și să dați mai multă eficiență.

În cadrul Body Art Wellness Club găsiți cele mai bune echipamente pentru relaxare și tonifiere corporală de la începători la nivel avansat. Toate acestea sunt alese de profesioniști cu experiență în performanța medicală și sportivă.

Piscina de 20x9m cu un design unic este aliatul numărul 1 al dumneavoastră pentru învigorare. Pentru tonifierea corpului, puteţi accesa sala de fitness sau vă puteți înscrie la cursurile de aerobic. În cele din urmă vă puteți bucura de câteva minute de saună.

Găsiți mai multe detalii despre arta relaxării și tonfierii pe www.body-art.ro

Ca oaspete al hotelului RIN Grand, dacă rezervați online, vă oferim acces gratuit la zona de fitness, piscina interioară și saună.

Dacă vă aflați în București și alegeți să veniți la Body Art Wellness Club, vă invităm să utilizați şi celelalte servicii: parcare disponibilăstație pentru reîncărcarea autovehiculelor electrice, dacă timpul este o problemă, atunci vă puteți simți liber să vă planificați întâlnirile de afaceri în Hotelul RIN Grand.

Oaspeţii noştri se vor bucura, de asemenea, de preparate delicioase în cadrul restaurantului La Boema, situat la etajul 1 al hotelului.

Nu uitaţi, suntem singurul centru fitness şi wellness din Bucureşti deschis 24/7, deci nu este nevoie să amânaţi pentru un alt moment.

Pentru informaţii, sunaţi la +40 311 061 111 sau scrieţi-ne la: office@body-art.ro.